tornada a l’escola

Durant la segona fase de desconfinament, vam reobrir les portes del “Xic Martinenc”.

Va ser un dia carregat d’emocions. Feia molts dies que no ens vèiem i ens feia molta il·lusió retrobar-nos.

Davant la incertesa que teníem de com ens rebrien els infants i com s’adaptarien a la nova situació i a les mesures de protecció i higiene, ens han sorprès gratament!

Hem potenciat les activitats a l’exterior seguint el consell dels experts, ja que són espais de baix risc de transmissió del coronavirus. Per això la major part dels dies estem a l’aire lliure, fora de l’escola.

Ens hem convertit en ESCOLADEL BOSC, dos dies a la setmana estem a la muntanya gaudint dels elements de la natura: des de fer petites excursions, com trobar pedres, pals, pinyes, fulles… passar per sobre les passarel·les i remullar-nos al riuet…

I la resta de dies fem sortides per l’entorn de l’escola, aprofitant els canvis meteorològics dels primers dies: passejant amb botes i paraigües i fer xip-xap als tolls d’aigua… sortin amb les motos del jardí pels carrers del poble, anant a esmorzar sota un plataner al camp, anant a la placeta de la petanca, etc…

És un plaer poder estar a l’exterior aprofitant tot el que ens ofereix aquest espai, UN ESPAI MÉS DE LA NOSTRA ESCOLA !!!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *