Jocs de llum

A l’escola bressol volem donar un tractament pedagògic a la llum, és per això que treballem la llum i la foscor i totes les seves propietats.
El nostre entorn està ple de llum i color, per tan podem treballar tan la llum natural com la llum artificial. A partir d’aquestes fonts, obrim als infants un ventall d’estímuls, sensacions i experimentacions que li permeten descobrir aquesta font d’energia tan important dins la vida quotidiana.
Volem que els nens i nenes juguin, observin, experimentin, descobreixin …. Totes les possibilitats que ens ofereix LA LLUM. Per això els proposem un seguit d’activitats en les diferents sessions que realitzem al llarg del curs i que tenen com a fil conductor un personatge màgic, LA FADA DE LA LLUM.
.- Descobrim la llum i la foscor
.- Descobrim la llum de les llanternes.
.- Experimentem amb els colors a partir de la llum.
.- Coneixem la llum fluorescent i la llum Fosforescent.
.- Descobrim i experimentem amb la llum negra.
.- Descobrim i experimentem amb la llum i l’ombra
.- etc….

DSC_0261 DSC_0254 DSC_0252    DSC_0246    DSC_0241         DSC_0233 DSC_0232 DSC_0228   DSC_0208 DSC_0094