Calendari Escolar

L’ escola bressol municipal estarà oberta per als infants des del dia 6 de setembre de 2018 fins al 19 de juliol de 2019. D’acord amb el calendari escolar per al curs 2015/16 establert per la Generalitat de Catalunya amb caràcter general per a tots els centres de nivell no universitari, les vacances de Nadal seran del 22 de desembre de 2018 al 7 de gener de 2019, ambdós inclosos i les vacances de setmana Santa seran del 13 al 22 d’abril de 2019, ambdós inclosos.

ALTRES

Divendres, 12 d’Octubre, Diada del pilar.

Dijous, 1 de Novembre, Tots Sants.

Dijous 6 de Desembre, dia de la constitució.

Divendres 7 de Desembre, dia de lliure elecció de l’escola.

Dilluns 4 de Març, dia lliure elecció de l’escola.

Dilluns 29 d’Abril, dia lliure elecció de l’escola.

Dimarts 30 d’Abril, dia lliure elecció de l’escola.

Dimecres 1 de Maig, dia del treballador.

 

REUNIONS DE L’EQUIP D0CENT:

L’última tarda de cada trimestre, l’equip docent la destina a recollir i reestructurar les estances de cada el trimestre següent. Es per això que els nens i nenes de l’escola bressol sortiran a les 14h.

A partir del 25 de juny, els infants que facin us del servei de menjador es podran venir a buscar entre les 15h – 15’30h

Horaris d’atenció a les famílies a concretar amb les educadores.

"L'essencial és que l'infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d'aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes "