Benvinguda

Benvinguts a l’escola bressol Municipal EL XIC MARTINENC.

L’escola bressol el xic martinenc és un espai creat per compartir i descobrir; un espai per créixer i viure un espai d’acompanyament i respecte pel processos de vida dels infants. Un lloc pensat per infants de 4mesos a tres anys. Un espai per acompanyar als infants amb els sus aprenentatges juntament amb les famílies i l’escola. La família té un paper fonamental i per això hi són molt presents.

A l’escola bressol volem oferir a l’infant un entorn que li permeti actuar d’una forma natural i espontània. Un entorn que l’ajudi a desenvolupar les seves percepcions emocionals, motrius i socials.

L’equip docent veiem a l’infant com una persona competent intel·ligent, sensible i capaç. Que aprèn a través de les seves experiències, descobertes… Ha de ser el protagonista del seu creixement i desenvolupament. Els adults hem de posar els mitjans i facilitar els recursos per aconseguir avenços en els seus aprenentatges.

 

"L'essencial és que l'infant descobreixi les coses per ell mateix. Tot el que obtingui a través de la seva pròpia experiència li proporcionarà un saber molt diferent d'aquell que aconsegueix quan se li donen les respostes "