L’HORA DEL CONTE

Aquest curs a l’escola bressol hem gaudit de l’activitat “l’hora del conte” en dues ocasions.
A principi de curs el bibliobús ens va poder oferir aquesta activitat dins el marc “ T’acostem la cultura”.


El 14 d’octubre, vam rebre la visita de ​“La Panero”,​ que ens va explicar el conte ​“el meu aniversari”​. Aquesta sessió va ser a porta tancada, ja que era una activitat exclusivament per les nenes i nens de l’escola bressol. La Montse ens va anar representant les coses que necessitem per poder fer una gran festa d’aniversari. I va acabar la sessió oferint-nos la seva festa d’aniversari: amb globus, confetis, corona, esmorzar … qui va voler es va pintar la cara i sobretot el més divertit… la música i els jocs musicals!!!


Aquest segon trimestre des de l’Ajuntament de St. Martí es va reactivar l’activitat de “l’Hora del conte“, aquesta sessió anava dirigida als nens i nenes de 0 a 3 anys per això es va creure idoni fer-ho a l’escola Bressol, un espai municipal per infants d’aquesta edat. Aquesta activitat estava oberta a tots els infants del poble vinguessin o no a l’escola Bressol. Va ser una activitat en família.


En aquesta ocasió vam poder gaudir de la companyia ​“​Fest-t’ho” com Vulguis” ​que ens van representar el seu espectacle ​“Xino-Xano”. Va ser un espectacle molt maco i màgic ja que des de l’inici tots els infants i adults que estaven a la sala vam quedar immersos dins la història.. La Tuinga és una jirafa una mica dormilega i molt somiadora. Somnia tots els camins que vol descobrir, els mars que vol navegar i fins i tot les estrelles que vol tocar. La Tuinga somnia un tren, un vaixell, un coet… i quan es desperta de bon matí es posa a caminar Xino-Xano, un peu davant de l’altre. La Tuinga descobreix que caminar és una manera ben bonica per a començar a conèixer el món.


Des de l’escola Bressol esperem poder continuar gaudint d’aquestes sessions de “L’HORA DEL CONTE” que tant han agradat els nostres infants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *