Un St. Jordi diferent

Després de tan de temps de confinament ha arribat la Diada de St. Jordi.
Aquest any no ho hem pogut celebrar de la mateixa manera que ho feiem els altres anys perquè l’escola està tancada. Però no patiu perquè l’equip docent de l’escola se les ha “empescat “ per poder fer una festivitat alternativa !!!!!


A principi de setmana totes les famílies de l’escola van rebre un conjunt de propostes per poder fer una manualitat des de casa i així felicitar-nos aquesta diada tan especial i diferent des de la distància.

Després, des de casa l’equip docent hem fet un muntatge amb totes les imatges rebudes i ho hem retornat a les famílies ( així ens hem pogut veure uns als altres, que fa molt de temps que no ens veiem i ens anyorem).

US ESTIMEM MOLT !!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *