Les nostres passejades

Dijous 3 de Novembre 2016.

 

Aquest matí els infants de l’estança taronja, aprofitant el bon dia que feia, hem anat  a fer una volta pel poble. Ens hem enfilat pel camí   del carrer Bassetges, per anar a mirar i agafar unes quantes floretes! com que estàvem molt  contents i teníem ganes de caminar hem seguit el camí fins a casa d’una veïna  que treia les males herbes del seu camp.

L’hem saludat i  parlant amb ella ens a dit que tenia gallines i ens ha convidat a entrar a casa seva per veure-les. Ha estat molt amable, ja que ha deixat entrar als infants a dins del galliner i recollir-ne els ous que després ens ha regalat!

A la nostra escola bressol ens agrada molt aprofitar el nostre entorn proper per viure experiències, i avui hem tingut la oportunitat de viure’n una de ben bonica!

Moltes gràcies a l’àvia Dolors per deixar-nos entrar a casa seva!