VISITA A LES FAMILIES

Davant les circumstàncies en les que es va veure interromput el curs, les educadores i les famílies hem seguit col·laborant conjuntament amb la finalitat d’ajudar als infants en el seu creixement: oferint propostes de descoberta, manipulació, experimentació … i contribuint de forma positiva en el seu desenvolupament.

Des del dia 1 de juny ja hem tornat a obrir l’escola però la majoria d’infants no han tornat, per això l’equip docent hem decidit anar personalment a acomiadar-nos d’ells i les seves famílies, entregant-los: tots els efectes personals que tenien a l’escola, les creacions dutes a terme a l’ambient d’art i un petit record del seu pas per l’escola bressol i sobretot desitjant-los un bon estiu.

Les famílies ens han rebut amb molta il·lusió i afecte des de la distància i des de l’escola ho volem agrair. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *