tornada a l’escola

Durant la segona fase de desconfinament, vam reobrir les portes del “Xic Martinenc”.

Va ser un dia carregat d’emocions. Feia molts dies que no ens vèiem i ens feia molta il·lusió retrobar-nos.

Davant la incertesa que teníem de com ens rebrien els infants i com s’adaptarien a la nova situació i a les mesures de protecció i higiene, ens han sorprès gratament!

Hem potenciat les activitats a l’exterior seguint el consell dels experts, ja que són espais de baix risc de transmissió del coronavirus. Per això la major part dels dies estem a l’aire lliure, fora de l’escola.

Ens hem convertit en ESCOLADEL BOSC, dos dies a la setmana estem a la muntanya gaudint dels elements de la natura: des de fer petites excursions, com trobar pedres, pals, pinyes, fulles… passar per sobre les passarel·les i remullar-nos al riuet…

I la resta de dies fem sortides per l’entorn de l’escola, aprofitant els canvis meteorològics dels primers dies: passejant amb botes i paraigües i fer xip-xap als tolls d’aigua… sortin amb les motos del jardí pels carrers del poble, anant a esmorzar sota un plataner al camp, anant a la placeta de la petanca, etc…

És un plaer poder estar a l’exterior aprofitant tot el que ens ofereix aquest espai, UN ESPAI MÉS DE LA NOSTRA ESCOLA !!!!!